Γίνε εθελοντής - Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γίνε εθελοντής

Γίνε εθελοντής Τα σχέδια μας είναι πολλά και διαφορετικά και σχεδόν όλα χρειάζονται τον ανθρώπινο παράγοντα για να γίνουν δράσεις! Η δική σου γνώση, δεξιότητα, μα κυρίως η θέλησή σου θα κάνει τις σκέψεις δράσεις και μάλιστα με τον πιο δημιουργικό τρόπο.  Συμπλήρωσε τη φόρμα εθελοντή και εμείς θα σε ενημερώσουμε για το πώς μπορείς να συμβάλεις με το δικό σου, μοναδικό τρόπο, στο έργο μας.

Μερικοί ενδεικτικοί τρόποι για να βοηθήσετε εθελοντικά είναι και οι ακόλουθοι:

Αν ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε σε  οποιονδήποτε από τους παραπάνω τομείς παρακαλούμε συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος:Τρέχουσες ανάγκες
·  Τακτική  οικονομική υποστήριξη ( από 25€ /μήνα) για τα 58 παιδιά σε όλη την Ελλάδα που στερούνται οικογενειακής φροντίδας και ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ υποστηρίζει

·  Μηνιαία προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας τροφίμων του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Χρειαζόμαστε ελαιόλαδο, Γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά για τις 68 υποστηριζόμενες μητέρες και τα 112 παιδιά τους που ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ υποστηρίζει στην ΠΙΕΡΙΑ.
 
· Υπάρχει ανάγκη για τοποθέτηση κουμπαράδων υποστήριξης του ΒΕΝΙΑΜΙΝ σε καταστήματα στα οποία μπορούν οι πολίτες με τα ψιλά-ρέστα τους να στηρίξουν το έργο του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Ενδεικτικά καταστήματα μπορεί να είναι : Αρτοποιεία, Ζαχαροπλαστεία, Καφέ,  είδη ομορφιάς, ηλεκτρικά είδη, Φαρμακεία, Ενδύματα, βιβλιοπωλεία κτλ.

                                                                   

Κάνε μια Δωρεά
Γίνε Εθελοντής


ΑνακοινώσειςVideo
Συμμετέχοντας  σε διοργάνωση εκδηλώσεων του ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Δεδομένου ότι ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ δεν έχει κρατικές επιχορηγήσεις, προσπαθεί μέσω ιδιωτικών πρωτοβουλιών να  βρει πόρους για την χρηματοδότηση των προγραμμάτων υποστήριξης των παιδιών. Ως εκ τούτου, διοργανώνει κάθε χρονιά ορισμένες εκδηλώσεις (μουσικές, κοινωνικές, αθλητικές κτλ) φιλανθρωπικού σκοπού για την στήριξη του έργου του.
Η εθελοντική συμμετοχή σας  σε αυτές τις εκδηλώνεις αφενός μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε τον αγώνα προστασίας των παιδιών σε ανάγκη, αφετέρου δίνει ένα σπουδαίο μήνυμα αγκαλιάς του σπουδαίου σκοπού του ΒΕΝΙΑΜΙΝ που στηρίζεται στην ευρύτερη κοινωνική "αλυσίδα" αγάπης και αλληλεγγύης.

Τον προγραμματισμό των προσεχών εκδηλώσεών μας μπορείτε να τις βρείτε είτε στην ιστοσελίδα μας στον τομέα των ανακοινώσεων είτε στα social media:  
Διοργανώνοντας μιας δικής σας φιλανθρωπική εκδήλωση για τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Εκτός των δικών του εκδηλώσεων, ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ αναζητεί συνεργασία με κοινωνικούς, αθλητικούς, πολιτιστικούς και εκκλησιαστικούς φορείς ή και μεμονωμένους φίλους που είναι πρόθυμοι να οργανώσουν με δικής τους πρωτοβουλία και οργάνωση μια εκδήλωση φιλανθρωπικού σκοπού (π.χ ένας αγώνας ποδοσφαίρου, μια συναυλία, μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση), όπου τα έσοδα ή μέρος αυτών διατίθενται στον ΒΕΝΙΑΜΙΝ για να υποστηριχθούν τα παιδιά που στερούνται οικογενειακής φροντίδας.

Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ, από την πλευρά του, εκδίδει νόμιμη απόδειξη είσπραξης δωρεάς στο όνομα του φορέα ή ιδιώτη που πρόσφερε το ποσό, ένα ευχαριστήριο γράμμα και κοινοποίηση στα social media ενδεχομένως και στον τοπικό και όχι μόνο έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.Βοηθώντας στη διανομή ενημερωτικού υλικού (περιοδικού, φέιγ βολλάν)

Ένας από τους βασικούς τρόπους ενημέρωσης του κόσμου για τον έργο του ΒΕΝΙΑΜΙΝ είναι με τη διανομή ενημερωτικού υλικού του Συλλόγου όπως περιοδικά, φέιγ βολλάν αλλά και προσκλήσεις, αφίσες και άλλα έντυπα που αφορούν σε δράσεις του Συλλόγου.
Προσφέροντας τη βοήθειας στην παραλαβή / μεταφορά τροφίμων μακράς διάρκειας

Στα πλαίσια του προγράμματος της διανομής τροφίμων μακράς διάρκειας στα παιδιά και στις μητέρες τους, ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ χρειάζεται άτομα από την Κατερίνη (ή και την ευρύτερη περιοχή της Πιερίας) που θα συμβάλουν 1 φορά το μήνα στην παραλαβή και μεταφορά των τροφίμων στους χώρους διανομής εντός της Κατερίνης.
Προσφέροντας  χειροποίητα προϊόντα σας στο Εικαστικό εργαστήρι του  ΒΕΝΙΑΜΙΝ ή λίγο χρόνο στη δημιουργία τέτοιων προϊόντων στο Εργαστήρι μας

Το Εικαστικό εργαστήρι του ΒΕΝΙΑΜΙΝ έχει μεγάλες ανάγκες στο να βρει τις πρώτες ύλες για τα χειροποίητα προϊόντα του ή ακόμα και να εμπλουτίσει την υπάρχουσα γκάμα με ήδη έτοιμα χειροποίητα προϊόντα. Αν γνωρίζετε κάποια τέχνη ή κατασκευάζετε μόνοι σας χειροποίητα προϊόντα (στολίδια, κοσμήματα, διακοσμητικά είδη κτλ) και εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε μια δωρεά προϊόντων στον ΒΕΝΙΑΜΙΝ.
ΓΙα περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη του εικαστικού εργαστηρίου στο : info@benjaminorphans.com
Συστήνοντας μας σε κάποιο κατάστημα για τοποθέτηση κουμπαρά ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Αν έχετε κάποιο γνωστό, φίλο, συνεργάτη, συγγενή ή συνάδελφο που να διαθέτει κάποιο κατάστημα (π.χ καφέ, μίνι μάρκετ, fast food, Μπουγάτσα, ζαχαροπλαστείο, Φούρνο κτλ) μπορείτε να του προτείνετε να τοποθετήσει έναν κουμπαρά ΒΕΝΙΑΜΙΝ.
Με αυτόν τον ανέξοδο για τον ίδιο τρόπο, στηρίζει έμπρακτα το έργο του Συλλόγου μας, δίνοντας την δυνατότητα σε πελάτες να δώσουν μέρος από τα ρέστα τους στον κουμπαρα και ενισχύει την εταιρική κοινωνική ευθύνη της επιχείρησής του.
Συστήνοντας την κάρτα CashBack του ΒΕΝΙΑΜΙΝ σε κάποιον φίλο σας

Τώρα μπορείτε εσείς και οι φίλοι - συνεργάτες- συγγενείς σας να ενισχύσετε το έργο του Συλλόγου ΒΕΝΙΑΜΙΝ χωρίς να βάλετε το χέρι στην τσέπη! Κάντε τις καθημερινές σας αγορές,  (που όλοι κάνουμε έτσι κι αλλιώς) από συμβεβλημένες επιχειρήσεις της  περιοχής σας με την cashbackcard  και θα λαμβάνετε πίσω ως ανταμοιβή ένα μέρος των αγορών σου ενώ  ταυτόχρονα η συμβεβλημένη επιχείρηση  θα προσφέρει ένα μικρό ποσό στον ΒΕΝΙΑΜΙΝ, ώστε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε παιδιά που βρίσκονται σε  ανάγκη και στερούνται οικογενειακής φροντίδας.

Αν επιθυμείτε, μπορείτε να συστήσετε τους φίλους σας να αποκτήσουν και αυτοί δωρεάν την κάρτα Cashback του ΒΕΝΙΑΜΙΝ .

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και αποκτήστε και εσείς δωρεάν τη δική σας κάρτα μέλους:

1.Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής με λατινικούς χαρακτήρες στο ακόλουθο link είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ: https://cbw.to/rchosn
2. Βάλτε εναν κωδικό που θα τον θυμάστε
3. Κατεβάστε το cashback app στο κινητό σας για να εντοπίζειτε εύκολα τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις απο το link  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cashback.card
 4. Όταν φτάσετε στο ταμείο της επιχείρησης ανοίξτε το app κουνήστε το  κινητό σας για να εμφανιστεί το ID σας και δείξτε το στον ταμία της  επιχείρησης.!!!
Αν επιθυμείτε την πλαστικοποιημένη καρτούλα, Cashback του ΒΕΝΙΑΜΙΝ παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 23510-22005  για να σας την αποστείλουμε.
Στελεχώνοντας τα Bazaars του ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Η διοργάνωση φιλανθρωπικών Bazaar (Χριστουγεννιάτικα, Πασχαλινά, Φθινοπωρινά) απαιτούν έμψυχο δυναμικό και αρκετούς εθελοντές προκειμένου να γίνει η μεταφορά των πραγμάτων και το στήσιμο του πάγκου του ΒΕΝΙΑΜΙΝ.
Η βοήθεια όλων των εθελοντών είναι πολύτιμη.
Ενημερώνοντας τους φίλους, την οικογένεια ή τους συναδέλφους σας για τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Ίσως από τους πιο σημαντικούς τομείς εθελοντισμού. Θέλουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερο γνωστό το σπουδαίο έργα αγάπης προς τα παιδιά σε ανάγκη και ως εκ τούτου χρειαζόμαστε την βοήθειά σας.
Αρκεί ένας καφές, ένα τηλεφώνημα, 5 λεπτάκια από το χρόνο σας και των φίλων σας για να τους πείτε τι κάνει ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ, να τους συστήσετε την ιστοσελίδα μας και την σελίδα μας στο Facebook όπου μπορούν να ενημερώνονται για τις δράσεις και τις ανάγκες του Συλλόγου. Με αυτόν τον τρόπο θα μεγαλώσει η "αλυσίδα αγάπης" που απαρτίζεται από όλους τους φίλους μας σε όλο τον κόσμο!
Επισκεπτόμενοι την σελίδα  μας στο Facebook και το YouTube και κοινοποιώντας τις δράσεις μας στα social media

Οι σελίδες μας στα κοινωνικά δίκτυα είναι οι εξής:

Μπορείτε να γίνετε φίλοι μας κάνοντας "Like" ή "Subscribe" και ότι δράσεις ή ανάγκες έχουμε να τις κοινοποιείτε στα δικά σας προφίλ ή σελίδες προκειμένου να μάθουν ακόμα περισσότεροι άνθρωποι για τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ.
 
Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ
Π. Μελά 22Α, Κατερίνη
23510 22005
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού