Τρόποι υποστήριξης - Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Τρόποι υποστήριξης

Στηρίξτε μας
Τρέχουσες ανάγκες
·  Τακτική  οικονομική υποστήριξη ( από 25€ /μήνα) για τα 67 παιδιά σε όλη την Ελλάδα που στερούνται οικογενειακής φροντίδας και ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ υποστηρίζει

·  Μηνιαία προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας τροφίμων του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Χρειαζόμαστε ελαιόλαδο, Γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά για τις 68 υποστηριζόμενες μητέρες και τα 112 παιδιά τους που ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ υποστηρίζει στην ΠΙΕΡΙΑ.
 
· Υπάρχει ανάγκη για τοποθέτηση κουμπαράδων υποστήριξης του ΒΕΝΙΑΜΙΝ σε καταστήματα στα οποία μπορούν οι πολίτες με τα ψιλά-ρέστα τους να στηρίξουν το έργο του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Ενδεικτικά καταστήματα μπορεί να είναι : Αρτοποιεία, Ζαχαροπλαστεία, Καφέ,  είδη ομορφιάς, ηλεκτρικά είδη, Φαρμακεία, Ενδύματα, βιβλιοπωλεία κτλ.

                                                                   

Κάνε μια Δωρεά
Γίνε Εθελοντής


ΑνακοινώσειςVideo

Ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ στηρίζεται αποκλειστικά στις οικονομικές δωρεές από ιδιώτες και επιχειρήσεις καθώς και από δωρεές σε είδος (τρόφιμα). Δεν υπάρχει καμία κρατική επιχορήγηση.

Σας ενημερώνουμε πως ο Σύλλογος ΒΕΝΙΑΜΙΝ δεν πραγματοποιεί εράνους "από πόρτα σε πόρτα", δεν έχει εκπροσώπους που να εισπράτουν οικονομική βοήθεια ή οτιδήποτε άλλο στο όνομα του ΒΕΝΙΑΜΙΝ .
Οποιαδήποτε προσφορά είναι αποδεκτή με επίσκεψη στα γραφεία μας επί της  Παύλου Μελά 22Α στην Κατερίνη (έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση στο 23510-22005)  ή με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς με όνομα δικαιούχου "Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ ".
Αν επιθυμείτε να υποστηρίξετε με κάποιο τρόπο τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ μπορείτε να δείτε τους ακόλουθους τρόπους.
 
Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ
Π. Μελά 22Α, Κατερίνη
23510 22005
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού