Προσφορά δώρων - Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Προσφορά δώρων

Προγράμματα
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Κάθε Χριστούγεννα (και κάποιες φορές το Πάσχα) διαθέτουμε δώρα και πακέτα για τα παιδιά που ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ υποστηρίζει. Είναι μεγάλη χαρά να βλέπουμε παιδιά με λαμπερά μάτια, με πλατιά χαμόγελα, να παίρνουν τα δέματα και τα δώρα που εσείς τους προσφέρετε.
 
Κάθε δέμα / δώρο κοστίζει περίπου 15-20 Ευρώ. Τα δέματα περιέχουν  ρουχισμό, είδη υγιεινής, σχολικά είδη, γλυκά, σοκολάτες, παιγνίδια και μία Καινή Διαθήκη αναγνωρισμένη από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Συνηθίζουμε να λέμε ότι ακόμα και 5 Ευρώ έχουν μεγάλη αξία.  Υπάρχουν παιδιά που τα Χριστούγεννα είναι ξεχασμένα από όλους, και κανείς δεν θα τους κάνει κάποιο δώρο.  Εμείς τα ξέρουμε τα παιδιά αυτά.  Και δεν θα τα ξεχάσουμε με τίποτα.

Τη δεκαετία του 1950, όταν εμείς ήμασταν στη θέση τους, με παρόμοιο τρόπο κάποιος άγνωστος είχε ενδιαφερθεί για μας και μας είχε κάνει δώρο μια σοκολάτα, ένα ζευγάρι μάλλινες κάλτσες, μια κούκλα ή μια μπάλα.  Για μας Χριστούγεννα και Πάσχα είναι τα λαμπερά μάτια, το χαμόγελο, η χαρά ενός παιδιού που παίρνει τα δώρα του.


Τρέχουσες ανάγκες
·  Τακτική  οικονομική υποστήριξη ( από 25€ /μήνα) για τα 58 παιδιά σε όλη την Ελλάδα που στερούνται οικογενειακής φροντίδας και ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ υποστηρίζει

·  Μηνιαία προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας τροφίμων του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Χρειαζόμαστε ελαιόλαδο, Γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά για τις 68 υποστηριζόμενες μητέρες και τα 112 παιδιά τους που ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ υποστηρίζει στην ΠΙΕΡΙΑ.
 
· Υπάρχει ανάγκη για τοποθέτηση κουμπαράδων υποστήριξης του ΒΕΝΙΑΜΙΝ σε καταστήματα στα οποία μπορούν οι πολίτες με τα ψιλά-ρέστα τους να στηρίξουν το έργο του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Ενδεικτικά καταστήματα μπορεί να είναι : Αρτοποιεία, Ζαχαροπλαστεία, Καφέ,  είδη ομορφιάς, ηλεκτρικά είδη, Φαρμακεία, Ενδύματα, βιβλιοπωλεία κτλ.

                                                                   

Κάνε μια Δωρεά
Γίνε Εθελοντής


ΑνακοινώσειςVideo 
Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ
Π. Μελά 22Α, Κατερίνη
23510 22005
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού