Οικον. απολογισμοί - Εκθέσεις Δράσης - Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Οικον. απολογισμοί - Εκθέσεις Δράσης

Ποιοι είμαστε
Οι οικονομικοί απολογισμοί του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ (οι οποίοι ελέγχονται απο 3-μελή εξελεγκτική επιτροπή και κατατίθενται στην αρχή κάθε χρονιάς τόσο στο Ελεγκτικό Συνέδριο όσο και στην Πρόνοια του Δήμου Κατερίνης ) για τα τελευταία 2 χρόνια (2019, 2020)  είναι οι ακόλουθοι:

2019:


2020:

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2019

Μπορείτε να δείτε την έκθεση δράσης του Συλλόγου ΒΕΝΙΑΜΙΝ για το έτος 2019 κάνοντας κλικ εδώ:

Τρέχουσες ανάγκες
·  Τακτική  οικονομική υποστήριξη ( από 25€ /μήνα) για τα 58 παιδιά σε όλη την Ελλάδα που στερούνται οικογενειακής φροντίδας και ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ υποστηρίζει

·  Μηνιαία προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας τροφίμων του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Χρειαζόμαστε ελαιόλαδο, Γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά για τις 68 υποστηριζόμενες μητέρες και τα 112 παιδιά τους που ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ υποστηρίζει στην ΠΙΕΡΙΑ.
 
· Υπάρχει ανάγκη για τοποθέτηση κουμπαράδων υποστήριξης του ΒΕΝΙΑΜΙΝ σε καταστήματα στα οποία μπορούν οι πολίτες με τα ψιλά-ρέστα τους να στηρίξουν το έργο του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Ενδεικτικά καταστήματα μπορεί να είναι : Αρτοποιεία, Ζαχαροπλαστεία, Καφέ,  είδη ομορφιάς, ηλεκτρικά είδη, Φαρμακεία, Ενδύματα, βιβλιοπωλεία κτλ.

                                                                   

Κάνε μια Δωρεά
Γίνε Εθελοντής


ΑνακοινώσειςVideo 
Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ
Π. Μελά 22Α, Κατερίνη
23510 22005
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού