Κάνε μια Δωρεά - Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Κάνε μια Δωρεά

Τρέχουσες ανάγκες
·  Τακτική  οικονομική υποστήριξη ( από 25€ /μήνα) για τα 80 παιδιά σε όλη την Ελλάδα που στερούνται οικογενειακής φροντίδας και ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ υποστηρίζει

·  Μηνιαία προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας τροφίμων του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Χρειαζόμαστε ελαιόλαδο, Γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά για τις 60 υποστηριζόμενες μητέρες και τα 107 παιδιά τους που ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ υποστηρίζει στην ΠΙΕΡΙΑ.
 
· Υπάρχει ανάγκη για τοποθέτηση κουμπαράδων υποστήριξης του ΒΕΝΙΑΜΙΝ σε καταστήματα στα οποία μπορούν οι πολίτες με τα ψιλά-ρέστα τους να στηρίξουν το έργο του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Ενδεικτικά καταστήματα μπορεί να είναι : Αρτοποιεία, Ζαχαροπλαστεία, Καφέ,  είδη ομορφιάς, ηλεκτρικά είδη, Φαρμακεία, Ενδύματα, βιβλιοπωλεία κτλ.

                                                                   
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Μπορείτε να στηρίξετε τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ με κατάθεση χρηματικού ποσού σε έναν απο τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.
Για κάθε δωρεά εκδίδεται νόμιμη απόδειξη για φορολογική χρήση.
Για αυτό τον λόγο είναι απαραίτητο να μας γνωστοποιήσετε είτε τηλεφωνικώς στο 2351022005 είτε ηλεκτρονικώς (benjaminorphans@gmail.com), είτε στον ταμία της τράπεζας της επιλογής σας κατά την κατάθεση σας ,  το ονοματεπώνυμό του καταθέτη (στο οποίο θα κοπεί και η απόδειξη) και ένα αριθμό τηλεφώνου προκειμένου  να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να μπορέσουμε να σας αποστείλουμε τη  νόμιμη απόδειξη που αντιστοιχεί στο ποσό της κατάθεσής σας καθώς και το  ετήσιο περιοδικό του ΒΕΝΙΑΜΙΝ.

Κάνε μια Δωρεά
Γίνε Εθελοντής


ΑνακοινώσειςVideo
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Δικαιούχος:ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΒΕΝΙΑΜΙΝ
Αριθμός Λογαριασμού:48018658
ΙΒΑΝ:GR 03 0110 3730 0000 3734 8018 658
SWIFT BIC: ETHNGRAA


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος:ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΒΕΝΙΑΜΙΝ
Αριθμός Λογαριασμού:
6616-109009-787
ΙΒΑΝ:GR080 1716 16000 6616 109009 787
SWIFT BIC: PIRBGRAA


ALPHA BANK
ALPHA BANK
Δικαιούχος
:ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΒΕΝΙΑΜΙΝ
Αριθμός Λογαριασμού: 840-00-2002-008456
ΙΒΑΝ:GR30 0140 8400 8400 0200 2008 456
SWIFT BIC: CRBAGRAAEUROBANK
Δικαιούχος:ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΒΕΝΙΑΜΙΝ
Αριθμός Λογαριασμού:
0026-0054-17-0200229353
ΙΒΑΝ:GR
95026005
40000170200229353
SWIFT BIC: ERBKGRAA

Με δωρεά μέσω των τραπεζικών συστημάτων πληρωμών προς φιλανθρωπικούς συλλόγους

Εναλλακτικός τρόπος οικονομικής υποστήριξης του ΒΕΝΙΑΜΙΝ (χωρίς καν τη χρήση λογαριασμών) είναι μέσω των συστημάτων ηλεκτρονικών πληρωμών / δωρεών των υπηρεσιών Web Banking της Εθνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Πειραιώς.
Πιο συγκεκριμένα:

Εθνική Τράπεζα: Εφόσον εισέλθετε στην υπηρεσία ηλεκτρονικής τραπεζικής της Εθνικής τράπεζας, επιλέγετε το μενού "Πληρωμή λογαριασμών & Οφειλών", έπειτα το υπο-μενού ΔΩΡΕΕΣ και κάνετε κλικ στον ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Συμπληρώνετε το ποσό που θέλετε να δώσετε και τα στοιχεία σας για να κοπεί η απόδειξη και ολοκληρώνετε την διαδικασία
Τράπεζα Πειραιώς: Εφόσον εισέλθετε στην υπηρεσία ηλεκτρονικής τραπεζικής Winbank επιλέγετε από το πάνω μενού "Πληρωμές", έπειτα "ανά κατηγορία" και έπειτα "Μη Κυβερνητικές οργανώσεις". Τέλος συμπληρώνετε το ποσό και τα στοιχεία σας και ολοκληρώνεται η διαδικασία.Alpha Bank: Εφόσον εισέλθετε στην υπηρεσία ηλεκτρονικής τραπεζικής myAlpha Web επιλέγετε το πάνω μενού "Πληρωμές" και έπειτα επιλέγετε Δωρεές υπερ κοινωνικού σκοπού και κάνετε κλικ στο όνομα ΒΕΝΙΑΜΙΝ.  Τέλος συμπληρώνετε το ποσό και τα στοιχεία σας και ολοκληρώνεται η διαδικασία.
Με ταχυδρομική επιταγή
Στην παρακάτω διεύθυνση:
Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ
Τ.Θ 208
Διεύθυνση Π. Μελά 22Α
Κατερίνη 60133
Με δωρεά σε είδος
Χρειαζόμαστε:
  • Eλαιόλαδο,
  • Γάλα εβαπορέ,
  • Oσπρια,
  • Zυμαρικά,
  • Ρύζι,
  • Αλεύρι,
  • Δημητριακά
Μέσω Paypal
Με τοποθέτηση κουμπαρά ΒΕΝΙΑΜΙΝ σε κάποιο κατάστημα

Αν διαθέτετε εσείς ή κάποιος συγγενής, συνάδελφος, γνωστός ή φίλος κάποιο κατάστημα (π.χ Αρτοποιείο, ζαχαροπλαστείο, καφέ, fast food, φαρμακείο κτλ) εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να τοποθετήσετε τον κουμπαρά του ΒΕΝΙΑΜΙΝ δίπλα στο ταμείο του καταστήματος και εκεί οι πελάτες θα μπορούν αν το επιθυμούν να συνεισφέρουν τα ρέστα προς υποστήριξη των παιδιών σε ανάγκη που βοηθάει ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ.
Ο καταστηματάρχης θα λάβει νόμιμη απόδειξη είσπραξης δωρεάς στο όνομα του καταστήματος, με το συνολικό ποσό που μαζεύτηκε το συγκεκριμένο διάστημα.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 23510-22005 για να σας στείλουμε έναν τέτοιο κουμπαρά. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κουμπαράδες στην:
ΠΙΕΡΙΑ= 145, ΑΤΤΙΚΗ=25, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ=8, ΔΡΑΜΑ=6, ΒΟΛΟΣ=2, ΛΑΡΙΣΑ=3
Με την κάρτα CashBack του ΒΕΝΙΑΜΙΝ στις καθημερινές αγορές σας

Τώρα ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ να ενισχύσεις το έργο του Συλλόγου ΒΕΝΙΑΜΙΝ χωρίς να βάλεις το χέρι στην τσέπη! Κάνε τις καθημερινές σου αγορές,  (που όλοι κάνουμε έτσι κι αλλιώς) από συμβεβλημένες επιχειρήσεις της  περιοχής σου με την cashbackcard  και θα λαμβάνεις πίσω ως ανταμοιβή ένα μέρος των αγορών σου ενώ  ταυτόχρονα η συμβεβλημένη επιχείρηση  θα προσφέρει ένα μικρό ποσό στον ΒΕΝΙΑΜΙΝ, ώστε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε παιδιά που βρίσκονται σε  ανάγκη και στερούνται οικογενειακής φροντίδας.

Επικοινώνησε μαζί μας είτε τηλεφωνικώς είτε ηλεκτρονικώς (email) για περαιτέρω οδηγίες.
Μέσω κοινωνικών εκδηλώσεων με προσκλητήρια (Γάμοι - Βαπτίσεις)

Ένας άλλος τρόπος να βοηθήσετε τα παιδιά που υποστηρίζει ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ είναι μέσω κοινωνικών εκδηλώσεων όπως γάμοι ή βαπτίσεις μέσω του ειδικού αυτοκόλλητου του ΒΕΝΙΑΜΙΝ που μπαίνει στα προσκλητήρια ή στις προσκλήσεις και μέσω αυτών ενημερώνονται οι καλεσμένοι ότι ένα μέρος των δώρων τους θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό προς ενίσχυση του Συλλόγου ΒΕΝΙΑΜΙΝ .
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 23510-22005
Με δωρεές εις μνήμην ατόμων που έφυγαν απο τη ζωή αντί στεφάνου

Εάν θέλεις να κάνεις μια εις μνήμην δωρεά:
Μπορείς να κάνεις τη δωρεά σου στη μνήμη ενός αγαπημένου σου προσώπου με έναν από τους τρόπους που αναφέρονται στην παρούσα σελίδα.

Μετά  την πραγματοποίηση της δωρεάς, θα χρειαστεί να ενημερώσεις τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ, τηλεφωνικά στο 23510-22005  ή  εναλλακτικά μέσω email στο benjaminorphans@gmail.com για να λάβεις την απόδειξή σου.
Εάν  επιθυμείς να αποσταλεί και συλλυπητήρια επιστολή που να ενημερώνει την  οικογένεια για τη δωρεά σου, θα χρειαστούμε το ονοματεπώνυμο & τη  διεύθυνση του παραλήπτη της επιστολής καθώς επίσης και να μας  διευκρινίσεις εάν επιθυμείς να αναφέρεται το ποσό της δωρεάς σου σε  αυτήν.

Εάν επιθυμείς να γίνουν δωρεές αντί στεφάνων στην κηδεία ενός αγαπημένου προσώπου:
Εάν  έχεις χάσει έναν δικό σου άνθρωπο και επιθυμείς αντί στεφάνων, τα  χρήματα να διατεθούν ως δωρεές για τα παιδιά που υποστηρίζει ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ , μπορούμε να  στείλουμε ένα κουτί συλλογής χρημάτων.
Για κάθε  δωρεά που θα πραγματοποιηθεί, ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ θα αποστείλει τη  σχετική απόδειξη, ενώ θα ενημερώσουμε την οικογένεια για τις συνολικές  δωρεές που έγιναν στη μνήμη του θανόντα.
Με μια δράση φιλανθρωπικού σκοπού

Αν είστε κάποιος σύλλογος (πολιτιστικός, αθλητικός κτλ) και εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να διαθέσετε μέρος ή όλο το ποσό από κάποια δράση φιλανθρωπικού σκοπού (π.χ μουσική συναυλία, θεατρική παράσταση, αθλητικοί αγώνες με συλλογή τροφίμων κτλ) στον ΒΕΝΙΑΜΙΝ , για το οποίο δίδεται νόμιμη απόδειξη είσπραξης δωρεάς.
Μέσω των Χριστουγεννιάτικων Καλάντων

Αν και εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να διαθέσετε μέρος ή όλο το ποσό που προέκυψε από Χριστουγεννιάτικα κάλαντα των παιδιών σας στον ΒΕΝΙΑΜΙΝ, για το οποίο δίδεται νόμιμη απόδειξη είσπραξης δωρεάς. Ήδη κάποια παιδιά στην Κατερίνη από τα Χριστούγεννα του  2017  και κάθε Χριστούγεννα, όποτε πηγαίνουν για να πουν τα κάλαντα, δίνουν το ποσό στα παιδιά που στηρίζει ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Με αυτό τον τρόπο στηρίζουν έμπρακτα εκείνα τα παιδιά που στερούνται των βασικών.

 
Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ
Π. Μελά 22Α, Κατερίνη
23510 22005
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού