Εικαστικό Εργαστήρι - Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Search
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

Εικαστικό Εργαστήρι

Προγράμματα
Δωρεές μέσω PayPal

Κάντε την δωρεά σας μέσω Pay Pal κάνοντας κλικ στο παρακάτω εικονίδιο«ΒΕΝΙΑΜΙΝ» (1994-2017)

23 χρόνια προσφοράς
Περιοδικό 2016 (pdf)


Περιοδικό 2015 (pdf)


Περιοδικό 2014 (pdf)


Περιοδικό 2013 (pdf)


Περιοδικό 2012(pdf)


Περιοδικό 2011(pdf)


Περιοδικό 2010

 
ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ στα πλαίσια της εξέλιξης αλλά και της ψυχολογικής υποστήριξης των μητέρων που βοηθά δημιούργησε το «ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΕΝΙΑΜΙΝ» .
Σκοπός του προγράμματος είναι να συναντιούνται οι υποστηριζόμενες μητέρες
γυναίκες αλλά και παιδιά σε ένα χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο όπου μέσα σε αυτόν θα μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά. Να αισθανθούν πως είναι παραγωγικά μέλη της κοινωνίας διότι οι περισσότερες είναι άνεργες και φυσικά βλέποντας τα χειροποίητα προϊόντα  τα οποία δημιουργούν οι ίδιες να προωθούνται στην αγορά,  να νιώσουν την χαρά πως συμβάλλουν και οι ίδιες στο έργο του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Μέσα από το «ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΕΝΙΑΜΙΝ» θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους και να αναπτύξουν φιλικές σχέσεις μοιράζοντας τις εμπειρίες τους βλέποντας πως δεν είναι μόνες. Ακόμη και τα παιδιά μας θα μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά μέσα από το πρόγραμμα αυτό και να παραμείνουν μακριά από άσχημες επιρροές.
Στο «ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΕΝΙΑΜΙΝ» θα μάθουν τεχνικές χειροτεχνίας, ραπτικής  αλλά και άλλων ειδών και στόχος μας είναι να μεταφέρει η μία μητέρα  τις γνώσεις της στις υπόλοιπες.
Κατασκευάζοντας οι ίδιες οι μητέρες μας τα προϊόντα τα οποία θα εμπλουτίσουν το e-shop του ΒΕΝΙΑΜΙΝ (shop.benjaminorphans.com) αλλά και τα bazaar μας θα έχουμε την ευκαιρία να διαθέσουμε προϊόντα σε καλύτερες τιμές προς τον κόσμο κι έτσι θα είναι ευκολότερο σε όλους να βοηθήσουν τον σκοπό και το έργο του ΒΕΝΙΑΜΙΝ μέσω της αγοράς αυτών των προϊόντων.

Bookmark and Share


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού