Πιστοποιήσεις - Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Πιστοποιήσεις

Ποιοι είμαστε
Ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ είναι:

  • Εγεγγραμένος στο Εθνικό Μητρώο  Ιδιωτικών φορέων Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας με αριθμό 800245-1 / 09-02-2021Οικονομικός έλεγχος από την εφορία

Ο Σύλλογός μας για λόγους διαφάνειας έχει επιφορτίσει την εξελεγκτική επιτροπή με  μηνιαίο έλεγχο των οικονομικών στοιχείων εσόδων-εξόδων. Παράλληλα το 2011 πραγματοποιήθηκε οικονομικός έλεγχος για τα οικονομικά έτη 2008 έως 2011 από την τοπική  ΔΟΥ με  γνωμάτευση :

«Το  σωματείο με την επωνυμία Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ με Α.Φ.Μ.  999824068 και έδρα την Κατερίνη επί της οδού Π. Μελά 22Α, έχει συσταθεί  νόμιμα και επιδιώκει κοινωφελείς σκοπούς, οπότε τα χρηματικά ποσά που  καταβάλλονται από φορολογούμενους λόγω δωρεάς εκπίπτουν από το  φορολογικό εισόδημα (άρθρο 8 Ν2238/1994).»

Να σημειωθεί ότι τέτοιος οικονομικός έλεγχος δεν έχει γίνει σε κανένα άλλο φορέα του νομού  

ΠΟΡΙΣΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Τρέχουσες ανάγκες
·  Τακτική  οικονομική υποστήριξη ( από 25€ /μήνα) για τα 58 παιδιά σε όλη την Ελλάδα που στερούνται οικογενειακής φροντίδας και ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ υποστηρίζει

·  Μηνιαία προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας τροφίμων του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Χρειαζόμαστε ελαιόλαδο, Γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά για τις 68 υποστηριζόμενες μητέρες και τα 112 παιδιά τους που ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ υποστηρίζει στην ΠΙΕΡΙΑ.
 
· Υπάρχει ανάγκη για τοποθέτηση κουμπαράδων υποστήριξης του ΒΕΝΙΑΜΙΝ σε καταστήματα στα οποία μπορούν οι πολίτες με τα ψιλά-ρέστα τους να στηρίξουν το έργο του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Ενδεικτικά καταστήματα μπορεί να είναι : Αρτοποιεία, Ζαχαροπλαστεία, Καφέ,  είδη ομορφιάς, ηλεκτρικά είδη, Φαρμακεία, Ενδύματα, βιβλιοπωλεία κτλ.

                                                                   

Κάνε μια Δωρεά
Γίνε Εθελοντής


ΑνακοινώσειςVideo 
Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ
Π. Μελά 22Α, Κατερίνη
23510 22005
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού