Κατασκηνωτικό πρόγραμμα - Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Κατασκηνωτικό πρόγραμμα

Προγράμματα
Οι Κατασκηνώσεις Λεπτοκαρυάς (Βιβλικό κέντρο "Άργος Ζωδιάτης") κάθε χρόνο, με γενναιοδωρία φιλοξενούν παιδιά του ΒΕΝΙΑΜΙΝ στις εγκαταστάσεις στην όμορφη Λεπτοκαρυά, κάτω απ’ τον Όλυμπο και δίπλα στην καταγάλανη θάλασσα του Θερμαϊκού Κόλπου. Με ευαισθησία και σε συνεργασία με τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ  καλύπτονται τα έξοδα των τροφείων της κατασκήνωσης για 25 παιδιά σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και η εμπειρία της κατασκήνωσης στη ζωή των παιδιών ήταν θετική καθώς πέρασαν ξένοιαστες, χαρούμενες στιγμές, δημιουργώντας πολύτιμες φιλίες στην ζωή τους.
Τρέχουσες ανάγκες
·  Τακτική  οικονομική υποστήριξη ( από 25€ /μήνα) για τα 58 παιδιά σε όλη την Ελλάδα που στερούνται οικογενειακής φροντίδας και ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ υποστηρίζει

·  Μηνιαία προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας τροφίμων του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Χρειαζόμαστε ελαιόλαδο, Γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά για τις 68 υποστηριζόμενες μητέρες και τα 112 παιδιά τους που ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ υποστηρίζει στην ΠΙΕΡΙΑ.
 
· Υπάρχει ανάγκη για τοποθέτηση κουμπαράδων υποστήριξης του ΒΕΝΙΑΜΙΝ σε καταστήματα στα οποία μπορούν οι πολίτες με τα ψιλά-ρέστα τους να στηρίξουν το έργο του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Ενδεικτικά καταστήματα μπορεί να είναι : Αρτοποιεία, Ζαχαροπλαστεία, Καφέ,  είδη ομορφιάς, ηλεκτρικά είδη, Φαρμακεία, Ενδύματα, βιβλιοπωλεία κτλ.

                                                                   

Κάνε μια Δωρεά
Γίνε Εθελοντής


ΑνακοινώσειςVideo 
Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ
Π. Μελά 22Α, Κατερίνη
23510 22005
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού