Βάπτιση 4 παιδιών του ΒΕΝΙΑΜΙΝ - Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Βάπτιση 4 παιδιών του ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Τρέχουσες ανάγκες
·  Τακτική  οικονομική υποστήριξη ( από 25€ /μήνα) για τα 64 παιδιά σε όλη την Ελλάδα που στερούνται οικογενειακής φροντίδας και ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ υποστηρίζει

·  Μηνιαία προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας τροφίμων του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Χρειαζόμαστε ελαιόλαδο, Γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά για τις 68 υποστηριζόμενες μητέρες και τα 112 παιδιά τους που ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ υποστηρίζει στην ΠΙΕΡΙΑ.
 
· Υπάρχει ανάγκη για τοποθέτηση κουμπαράδων υποστήριξης του ΒΕΝΙΑΜΙΝ σε καταστήματα στα οποία μπορούν οι πολίτες με τα ψιλά-ρέστα τους να στηρίξουν το έργο του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Ενδεικτικά καταστήματα μπορεί να είναι : Αρτοποιεία, Ζαχαροπλαστεία, Καφέ,  είδη ομορφιάς, ηλεκτρικά είδη, Φαρμακεία, Ενδύματα, βιβλιοπωλεία κτλ.

                                                                   

Κάνε μια Δωρεά
Γίνε Εθελοντής


ΑνακοινώσειςVideoΟ  Σύλλογος Προστασίας Παιδιών  ΒΕΝΙΑΜΙΝ αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά το  αίτημα μιάς υποστηριζόμενης μητέρας μας με τέσσερα παιδιά, η οποία   εξέφρασε την ανάγκη τόσο ή ίδια όσο και τα παιδιά να Βαπτιστούν σύμφωνα  με τις παραδόσεις της Ορθόδοξης πίστης.

Η  βάπτιση πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης το πρωί της  Κυριακής 14 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Κατερίνης.
Νονοί  των παιδιών ήταν ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο Δημοτικός  Σύμβουλος Κατερίνης Θανάσης Λιακόπουλος, ο Ταμίας του Συλλόγου ΒΕΝΙΑΜΙΝ  Αριστείδης Πετρίδης και το μέλος του Δ.Σ. Δήμητρα Τσιαμαλτούπη, η οποία  υπήρξε υποστηριζόμενο παιδί του ΒΕΝΙΑΜΙΝ.
Στο  μυστήριο προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και  Πλαταμώνος κ. Γεώργιος ο οποίος δώρησε στα παιδιά μετά το τέλος του  μυστηρίου από μία εικόνα.
Το «παρών» στην τελετή  έδωσαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ Χάρης  Αναστασίου και η σύζυγός του Τζοάνα, μέλη του Δ.Σ. του ΒΕΝΙΑΜΙΝ,  συγγενείς και φίλοι, που μοιράστηκαν τη χαρά της μεγάλης «οικογένειας»  του ΒΕΝΙΑΜΙΝ, ευχήθηκαν καλή φώτιση στα παιδιά που ασπάστηκαν τη  χριστιανική πίστη και στους νονούς να είναι πάντα άξιοι.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στον σύνδεσμο
 
Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ
Π. Μελά 22Α, Κατερίνη
23510 22005
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού