Εκτελεστική ομάδα διαχείρισης - Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Εκτελεστική ομάδα διαχείρισης

Ποιοι είμαστε
Η τριμελής εκτελεστική ομάδα διαχείρισης (Administrative Team) απαρτίζεται από έμμισθο προσωπικό το οποίο διαχειρίζεται όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας του συλλόγου ΒΕΝΙΑΜΙΝ, υπό την εποπτεία του Προέδρου κ. Άρη Πετρίδη και λογοδοτεί στον Διοικητικό Συμβούλιο του ΒΕΝΙΑΜΙΝ .

Τα ονόματα της εκτελεστικής ομάδας διαχείρισης ανά τομέα είναι τα ακόλουθα:

Υπεύθυνος Τεχνικής, Διοικητικής & Λογιστικής υποστήριξης & Ε-shop,
Προστασίας Δεδομένων (Data Protection Officer (D.P.O)) Τράπεζας Τροφίμων
 
O Νίκος Παπαδόπουλος είναι κάτοχος  προπτυχιακού τίτλου της σχολής «Μηχανικών Η/Υ, Τηλεπικοινωνιών & Δικτύων» της Πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μεταπτυχιακού τίτλου (M.Sc) της ίδιας σχολής με ειδικότητα στην «Ασφάλεια Η/Υ, Δικτύων και Πληροφοριών».
Επίσης έχει παρακολουθήσει ειδικό σεμινάριο για την Προστασία Προσωπικών δεδομένων με αντίστοιχο πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Εργάζεται στον Σύλλογο ΒΕΝΙΑΜΙΝ από το 2012 και μεταξύ των καθηκόντων του είναι τα εξής:


 Τεχνική Υποστήριξη συστημάτων και E-shop:
Επίβλεψη, διαχείριση, επεξεργασία, επιδιόρθωση των ηλεκτρονικών συστημάτων του ΒΕΝΙΑΜΙΝ καθώς και της λειτουργίας του E-shop (Προσθήκη προϊόντων, παραγγελιών κτλ). Επίσης είναι αρμόδιος για τη σχεδίαση και συντήρηση της επίσημης ιστοσελίδας του ΒΕΝΙΑΜΙΝ.

Διοικητική & Λογιστική Υποστήριξη: Οργάνωση, καταγραφή, αποθήκευση όλων των οικονομικών στοιχείων του Συλλόγου, σύνταξη & προετοιμασία όλων των απαραίτητων εγγράφων για την λειτουργία του Συλλόγου και για την διεκπεραίωση απαιτήσεων εκ μέρους φορέων του Κράτους (Πρόνοια, Δήμος, Εφορία, Ελεγκτικό Συνέδριο, αιτήσεις επιχορήγησης)

Προστασία προσωπικών δεδομένων: Επιβλέπει την Εισαγωγή, αποθήκευση, επεξεργασία προσωπικών δεδομένων  ώστε να γίνεται με ασφαλή τρόπο όπως ορίζει ο Ευρωπαϊκός Νόμος Προστασίας Προσωπικών δεδομένων (G.D.P.R) μέσω του συμβουλευτικού ρόλου του υπευθύνου προστασίας δεδομένων (Data Protection Officer - D.P.O)

Διαχείριση της τράπεζας τροφίμων του ΒΕΝΙΑΜΙΝ: Καταγραφή αποθεμάτων τροφίμων, παραγγελίες τυχόν αναγκαίων προς αγορά, παραλαβή και αποθήκευση στους κατάλληλους χώρους, διανομή σε ωφελούμενες μητέρες και παιδιά
Τρέχουσες ανάγκες
·  Τακτική  οικονομική υποστήριξη ( από 25€ /μήνα) για τα 58 παιδιά σε όλη την Ελλάδα που στερούνται οικογενειακής φροντίδας και ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ υποστηρίζει

·  Μηνιαία προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας τροφίμων του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Χρειαζόμαστε ελαιόλαδο, Γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά για τις 68 υποστηριζόμενες μητέρες και τα 112 παιδιά τους που ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ υποστηρίζει στην ΠΙΕΡΙΑ.
 
· Υπάρχει ανάγκη για τοποθέτηση κουμπαράδων υποστήριξης του ΒΕΝΙΑΜΙΝ σε καταστήματα στα οποία μπορούν οι πολίτες με τα ψιλά-ρέστα τους να στηρίξουν το έργο του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Ενδεικτικά καταστήματα μπορεί να είναι : Αρτοποιεία, Ζαχαροπλαστεία, Καφέ,  είδη ομορφιάς, ηλεκτρικά είδη, Φαρμακεία, Ενδύματα, βιβλιοπωλεία κτλ.

                                                                   

Κάνε μια Δωρεά
Γίνε Εθελοντής


ΑνακοινώσειςVideo Υπεύθυνη  ωφελούμενων μητέρων-παιδιών, υπεύθυνη κουμπαράδων, τράπεζας τροφίμων, εκπρόσωπος ΒΕΝΙΑΜΙΝ
 
 Η Νικολέτα Απατσίδου   υπήρξε ένα από τα πρώτα υποστηριζόμενα παιδιά του ΒΕΝΙΑΜΙΝ στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του. Έχοντας βιώσει την σημαντικότητα της υποστήριξης του ΒΕΝΙΑΜΙΝ κατά τα παιδικά της χρόνια, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες των μητέρων και των παιδιών τους.
Είναι εκλεγμένο αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΒΕΝΙΑΜΙΝ, πρόθυμη να βοηθήσει εκεί όπου θα της ζητηθεί  και εργάζεται στον σύλλογο από το 2018.
Μεταξύ των καθηκόντων της είναι και τα εξής:

Υπεύθυνη μονογονεϊκών οικογενειών: Μέσω της συχνής Επικοινωνίας με υποστηριζόμενες μητέρες γνωρίζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν προκειμένου να μπορεί η  εκτελεστική ομάδα να βοηθάει όπου αυτό είναι δυνατό στην επίλυση τους. Επίσης είναι υπεύθυνη επικοινωνίας με καινούργιες μητέρες που θέλουν να ενταχθούν κάτω από τη βοήθεια του ΒΕΝΙΑΜΙΝ, κάνοντας επίσκεψη στο σπίτι τους και ελέγχοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Υπεύθυνη της τράπεζας τροφίμων  Μαζί με τον Νίκο Παπαδόπουλο όπου δυο μέρες τον μήνα γίνεται συνάντηση με τις υποστηριζόμενες οικογένειες για να γίνει η διανομή τροφίμων.

Εκπροσώπηση του ΒΕΝΙΑΜΙΝ μαζί με την Στέλλα Κυριακίδου σε συναντήσεις, εκδηλώσεις  συνεντεύξεις και τα σχετικά που αφορούν τον σύλλογο.
Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, επικοινωνίας, εικαστικού εργαστηρίου, εκδηλώσεων και εκπρόσωπος Συλλόγου

Το άτομο που ανέλαβε αυτή την θέση έχει μακρόχρονη εμπειρία στο Marketing και  εργάζεται στον ΒΕΝΙΑΜΙΝ από το 2018 και μεταξύ των καθηκόντων της είναι τα εξής:

Οργάνωση, βελτίωση και ευρύτερη προβολή της λειτουργίας του εικαστικού εργαστηρίου στο οποίο κατασκευάζονται όλα τα χειροποίητα είδη που πωλούνται στα bazaar αλλά και στο e-shop του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Στο εργαστήριο αυτό απασχολούνται δημιουργικά κάποιες από τις υποστηριζόμενες μητέρες του Συλλόγου αλλά και οι εθελοντές του ΒΕΝΙΑΜΙΝ και έτσι ενισχύεται και ο θεσμός του εθελοντισμού.

 
Συντονισμός των ενεργειών  που σκοπό έχουν  να γίνει γνωστό το έργο του ΒΕΝΙΑΜΙΝ σε όλη την Ελλάδα αλλά και έξω από αυτήν ούτως ώστε περισσότεροι άνθρωποι να ευαισθητοποιηθούν και να θελήσουν να προσφέρουν ο καθένας με τον τρόπο του. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω των εκδηλώσεων που διοργανώνει μόνος του ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ είτε σε συνεργασία με άλλους φορείς.

Εκπροσώπηση ΒΕΝΙΑΜΙΝ σε διάφορες εκδηλώσεις, ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές  εκπομπές, δημόσιες σχέσεις κ.α..

Προβολή και προώθηση του έργου, των δράσεων και των αναγκών του ΒΕΝΙΑΜΙΝ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media : Facebook, Instagram)
 
Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ
Π. Μελά 22Α, Κατερίνη
23510 22005
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού